Popüler Yayınlar

Sayfalar

8 Temmuz 2009 Çarşamba

ASALA DOSYASI-1

Evet sayın ziyaretçilerimiz.Bizler ermeniler’in geçmişte bizim halkımıza yaptıklarını belgeleriyle sunmaya devam edeceğiz fakat bu dönemde yakın tarihimizin sayfalarını açıp yakın tarihimizde gerçek kişiliklerini bir kez daha dünya kamuoyuna göstermek için yeni bir terör örgütüyle bu kez diplomatlarımızı hedef almış olan ASALA dosyasını açalım istedik.

ASALA,20 ocak 1975 tarihinde Lübnan’da kurulmuş bir Ermeni terör örgütüdür.Bu örgütün amacı,birleşik,demokratik(!) ve sosyalist bir Ermenistan kurmaktır.Bu bağlamda her türlü terör faaliyetlerini yürütmüştür.

Bunun dışında 1915 Tehcir olayını bir soykırım olarak kabul ederek yapılacak her türlü terörist eylemlerle bu yalanı dünya kamuoyunda canlı tutarak tanıtılması ve tanınması yönünde gerçekleştirilmiştir.

Örgüt yapısının oluşumu klasik hücre tipi örgüt yapılanması şeklindedir.Askeri ve siyasi komutaları iki bölüme ayrılmıştır.Siyasi merkezler çalışmalarını legal ve illegal olmak üzere iki merkezde yürütmüştür.Legal çalışmalar genellikle öğrencilere yaptırılmıştır.Gazete,dergi,broşür vb. yayınlar çırarak hem bir genel kamuoyu hem de yapılan ve yapılacak terör eylemlerinin meşruluk arayışını karşılamaya yönelik çalışmalardır.

ASALA terör örgütünün üç temel dayanağı vardır:

1. Sovyetler ve Sosyalist ülkeler desteği

2. Türkiye’yi bölgede tehdit olarak gören ülkelerin desteği

3. Ermeni kilisesi desteği.

Bu bağlamda ASALA, Her türlü desteği bu saydığımız ülke ve örgürlerden almıştır.

Ancak burada dikkat çekilmesi gerekn husus ASALA-PKK ilişkisidir.Nisan 1980′de Lübnan’da bu iki örgüt bir işbirliği antlaşması imzalamıştır.

1973-1984 yılları arasında ASALA tarafından Türk diplomat ve yakınlarına yönelik kanlı eylemler gerçekleştirilmiş ve bunun sonucunda 34 kişi katlerdilmiş,300 kişi de yaralanmıştır.Yurtiçinde ise 29 Mayıs 1977 tarihinde İstanbul Yeşilköy Havalimanında ve Sirkeci Garı’nda patlayıcı madde ile eylemleri sonucu 4 kişi ölmüş ve 31 kişi de yaralanmış;7 Ağustos 1982′de Ankara Esenboğa Havalimanı’nda silahlı ve bombalı saldırısında 9 kişi ölmüş 72 kişi de yaralanmış ve 16 Haziran 1983′te Kapalıçarşı’daki eylemlerinde ise 2 kişi ölmüş ve 21 kişi de yaralanmıştır.

Buraya kadar anlattıklarımız ASALA ve onun zihniyetinde olan canilerin fikir ve ruh yapısı hakkında bizlere bilgiler vermeye yetiyor.Bu Taşnak devamı kansızlar yıllarca Biz Türkler’in hayatına kastetmiş ve yüzlerce masum vatandaşımızın şehit olmasına neden olmuşlardır.Fakat gelin görünki her terörist gibi bunların da kökleri yine içimizden çıkmış bir kısım vatan evladı tarafından kazınmıştır.Bu zihniyette olanlar unutmamalıdırki BİZDE BİRİ ÖLÜR,YERİNE BİRİ GEÇER AMA TÜRK MİLLETİ VE TÜRKİYE İLELEBET YAŞAR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Timurtaş hoca, Timurtaş uçar hoca efendi,laik dü,zen,kominist gençler,timur taş hoca mp3,timr taş hoca video izle,yeni sohbetler,deccal,şeytan ,cin,peri,hurafe,yecüc-mecüc,kimdir,yaratılış gayesi,insandaki deha